Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje ‘buitenland’ binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Typisch streekproducten:
Fruit en kruid

Vers van het land

Een ritje door het Heuvelland voert je al snel langs glooiende fruitboomgaarden, akkers en boerderijwinkels. Op de mooiste en meest bijzondere plekken proef en koop je vers fruit, pure kruiden en zachte honing!

Hier moet je zijn!

Houd je van vers, dan moet je zeker stoppen bij een van de boerderijwinkels langs de Limburgse wegen. Hier koop je kruiden, fruit en groente van het seizoen, vers van het land!

Streekmarkt Landgoed Heerdeberg

Elke eerste en derde zondag van de maand kan je tussen 11.00 en 16.00 uur proeven, ruiken en genieten van de heerlijke en eerlijke bio producten op de streekmarkt bij Landgoed Heerdeberg in Cadier en Keer. En daarna heerlijk met koffie en vlaai of een speciaal biertje op het terras!

Eyserhalte

Midden in de heuvels van Zuid-Limburg tussen Eys en Wittem ligt de Eyserhalte: een bloeiende delicatessenzaak met een ruim assortiment aan groenten, fruit en delicatessen. Wie de Eyserhalte bezoekt weet al snel dat alles hier draait om smaakbeleving. Ook verkopen ze hun producten in het centrum van Valkenburg bij Lokaal 02: een samenwerking met Bakkerij Koos. Een combinatie van de mooiste producten, een échte hotspot! 

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg