Typische streekproducten:
Fruit en kruid

Vers van het land

Een ritje door het Heuvelland voert je al snel langs glooiende fruitboomgaarden, akkers en boerderijwinkels. Op de mooiste en meest bijzondere plekken proef en koop je vers fruit, pure kruiden en zachte honing!

Hier moet je zijn!

Houd je van vers, dan moet je zeker stoppen bij een van de boerderijwinkels langs de Limburgse wegen. Hier koop je kruiden, fruit en groente van het seizoen, vers van het land!

Groente- en kruidentuin van Landgoed Heerdeberg

Binnen de Permacultuur van Landgoed Heerdeberg wordt gezorgd voor de aarde en de mens. Op het landgoed zijn een heleboel groenten en kruiden aangeplant: bosaardbei, kweepeer, rabarber, kamille, rozemarijn, bieslook en meer... Wil je een kopje thee? Dan pluk je die zelf uit de biologische theetuin!

De Zeute Aardbei

Bij de Zeute Aardbei kun je terecht voor gerechten met aardbei in alle soorten en maten. De aardbeien van het ras 'Elsanta' komen van volle grond en worden zorgzaam gekweekt. Probeer een heerlijke aardbeiencoupe, een lekker stuk aardbeienvlaai, of een wafel met verse aardbeien. De absolute topper is de aardbeien secco. Kom langs en ervaar het zelf!

Zovéél lekkers in Zuid-Limburg