Detail

Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens

Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het telen van zoete kersen. Tijdens het kersenseizoen ben je welkom op het kersenbedrijf en heb je de keuze om uit 14 verschillende kersenrassen te proeven. 

Welke soort kersen is het lekkerst? Zoet, stevig of toch lekker sappig? Probeer het uit tijdens het kersenseizoen en proef het verschil van versheid.

Openingstijden


Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens is alleen geopend tijdens het kersenseizoen. Het kersenseizoen loopt doorgaans van juni t/m augustus. Wil je zeker zijn of het bedrijf geopend is? Raadpleeg dan de website.

Toegankelijkheid


Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens is rolstoelvriendelijk en goed bereikbaar. Klanten kunnen gebruik maken van parkeerplaatsen.

Laura's kidspanel

Opgroeien in Zuid-Limburg betekent opgroeien met veel vlaai! Laura's kidspanel gaat vandaag kersenvlaai bakken, maar daar hebben ze wel kersen voor nodig! Deze mogen ze helemaal zelf plukken bij Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens! 
Lees verder

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Kersenbedrijf Jo en Monica Schaepkens. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!