Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Bezoek een bierbrouwerij

'Where the magic happens'

Zien 'where the magic happens?' Waar hop een heerlijk biertje wordt, of werd. De vaak ambachtelijke settings in de Zuid-Limburgse brouwerijen maken een bezoekje aan deze plek erg bijzonder (ook als je geen enorme bierliefhebber of -kenner bent). Deze brouwerijen zijn er in het groot, maar ook de kleintjes zijn volop aanwezig.

ALFA Brouwerij

Ontdek de bron en maak kennis met de gulle smaak van het natuurzuivere ALFA bier tijdens een rondleiding en proeverij met hartige hapjes in de familiebrouwerij in het Zuid-Limburgse Thull.

lees meer

Brand Bierbrouwerij

Bezoek de oudste bierbrouwerij van ons land, de Brand Bierbrouwerij in Wijlre, en leer alles over het brouwproces. Na een bezoek aan de bottelarij eindigt u in 't Kelderke. Hier kunt u zelf proeven hoe de bijzondere bieren van Brand smaken. 

lees meer

Gulpener Bierbrouwerij

Bezoek de Gulpener Bierbrouwerij, een trotse en duurzame familiebrouwerij, en ontdek het bierbrouwproces en de Gulpener speciaalbieren.

Lees meer

Brouwerij de Fontein

Brouwerij De Fontein is een kleinschalige, ambachtelijke brouwerij met een sfeervol proeflokaal en terras. Zo kunnen bezoekers in een landelijke omgeving van alle huisgemaakte producten genieten die de brouwerij te bieden heeft zoals: speciaalbieren, likeuren, vlaai, appelsap en bostelbrood. In de zomer kan dat op het weidse terras, in de winter lekker bij de kachel.

lees meer

Brouwerij Bosch

Brouwerij Bosch is de laatste complete stadsbrouwerij van Nederland en daarmee een belangrijk industrieel monument. Een rondleiding inclusief proeverij is mogelijk voor individuelen en groepen (ook English en German tours).

lees meer

Meer bier...

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website