Detail

Vue Cinemas Kerkrade

Vue is onderdeel van Vue International, de grootste bioscoopgroep buiten de Verenigde Staten en één van de belangrijkste spelers in de markt op het gebied van Big Screen Entertainment. 

Vue heeft in Nederland eenentwintig bioscopen in twintig steden waarvan één in Kerkrade. Bij Vue staat de optimale filmbeleving centraal. In een warme omgeving kun je van een unieke beleving genieten; van een gastvrij ontvangst naar het beste beeld, geluid en de meest comfortabele stoelen.

Vue Kerkrade heeft de beschikking over tien zalen met 1.975 stoelen en is daarmee de grootste bioscoop van Zuid Nederland met het meest uitgebreide filmaanbod.
+1

Openingstijden


De bioscoop opent dertig minuten voor aanvang van de eerste voorstelling en sluit vijftien minuten na de start van de laatste voorstelling.

Tijdens schoolvakanties en feestdagen gelden verruimde openingstijden.

Toegankelijkheid


Het is mogelijk om met een rolstoel een film te bezoeken, met uitzondering van zaal 6 en 7 zijn alle zalen rolstoel toegankelijk en er is een lift aanwezig.

Tevens is er een invalidentoilet voorhanden. Meer info of tickets reserveren voor rolstoelplekken? Neem dan telefonisch contact op.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vue Cinemas Kerkrade. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!