Route des Vins Vijlen-Holset Vi7

Route des Vins Vijlen-Holset Vi7

In het schitterende heuvellandschap vlak bij het Drielandenpunt van Vaals liggen twee bijzondere wijndomeinen. De 11 kilometer lange wijnwandeling voert langs Wijndomein St. Martinus; de grootste wijngaard van Nederland én België! Ook ontdek je het unieke Domein Holset. Zij hebben zich gespecialiseerd in mousserende wijnen, die rijpen op gist in hun eigen wijnmakerij.

Op beide wijndomeinen kun je tijdens je Route des Vins neerstrijken om nationaal en internationaal bekroonde wijnen van eigen bodem te proeven. Onderweg geniet je van prachtige vergezichten over het glooiende heuvellandschap, wandel je door het Vijlenerbos en ervaar je de nostalgie van de karakteristieke (berg)dorpjes. Volg het druifsysmbool langs de weg en ga op pad!

Lees meer over deze Route des Vins

Start- en eindpunt


Pastorijweg 13, 6294 AB Vijlen

Soort route


Wandelroute

Afstand


11,4 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart
Logo Visit Zuid-Limburg Op pad tussen de wijnranken

Op pad tussen de wijnranken

Jenneke wandelt de Route des Vins Vijlen-Holset in de omgeving van Vaals. Tijdens haar route brengt ze een bezoekje aan Wijndomein St. Martinus en Domein Holset. Ook bewondert ze de mooiste doorkijkjes en prachtige heuvellandschappen. 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt