Houthem & Kinderboerderij Va12 Valkenburg aan de Geul

Houthem & Kinderboerderij Va12 Valkenburg aan de Geul

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Deze route voert je door het prachtige gebied in en noordelijk van Houthem. Je wandelt door het Kloosterbosch en kijkt uit over de wijngaarden van St. Gerlach. Wist je dat Houthem het enige houten stationnetje van Nederland heeft? Deze regio wordt overigens ook wel Buitengoed Geul & Maas genoemd, een toeristische samenwerking van Valkenburg, Meerssen en Maastricht. In Houthem zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de gele paaltjes. Parkeren kan bij het station in Houthem of bij Chateau St. Gerlach.
Houthem & Kinderboerderij Va12 Valkenburg aan de Geul  - Foto 0
Houthem & Kinderboerderij Va12 Valkenburg aan de Geul  - Foto 1

Start- en eindpunt


Meerssenderweg 20, 6301JH Valkenburg aan de Geul, Limburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,8 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt