Parkstad Strijthagen MTB-route

Parkstad Strijthagen MTB-route

De MTB-route Parkstad Landgraaf (Strijthagen) is een ware speeltuin voor mountainbikefanaten. Vanaf het Bike Park in Landgraaf is het een opeenvolging van een halfpipeafdaling achter het beroemde SnowWorld en technical trail features, zoals de rollercoaster, skinny, skill area en rock garden. Bovendien rijd je over indrukwekkende beklimmingen en razende afdalingen over de Wilhelminaberg – het terrein van het NK mountainbike van 2017. Hadden we ook al gezegd dat deze mountainbikeroute dwars door het prachtige Strijthagerbeekdal gaat? Deze route volg je via de houten palen met daarop de gele plaatjes met in het rood het internationale MTB-teken.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Mountainbiken in Zuid-Limburg

In deze MTB-brochure met handige A3 insteekkaart vind je 22 MTB-routes (in de regio Echt-Vaals-Eijsden) in ‘t MTB-classificatiesysteem en verder alles wat je wil weten over mountainbiken in Zuid-Limburg. Een must have voor zowel de Limburger als de toerist.

Start- en eindpunt


Park Strijthagen, Hofstraat 5, Landgraaf

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


24,1 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk , classificatie rood
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt