Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje ‘buitenland’ binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Parkstad Strijthagen MTB-route

De MTB-route Parkstad Landgraaf (Strijthagen) is een ware speeltuin voor mountainbikefanaten. Vanaf het Bike Park in Landgraaf is het een opeenvolging van een halfpipeafdaling achter het beroemde SnowWorld en technical trail features, zoals de rollercoaster, skinny, skill area en rock garden. Bovendien rijd je over indrukwekkende beklimmingen en razende afdalingen over de Wilhelminaberg – het terrein van het NK mountainbike van 2017. Hadden we ook al gezegd dat deze mountainbikeroute dwars door het prachtige Strijthagerbeekdal gaat? Deze route volg je via de houten palen met daarop de gele plaatjes met in het rood het internationale MTB-teken.

Start- en eindpunt


Park Strijthagen, Hofstraat 5, Landgraaf

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


24,1 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt