Sittard-Geleen Watersley NK 2019 MTB-route

Sittard-Geleen Watersley NK 2019 MTB-route

Deze MTB-route is het relatief korte en technisch uitdagende gedeelte van het totale NK-traject dat georganiseerd werd in 2019. Deze route bevat fikse beklimmingen, afdalingen en rockgardens. Dit gedeelte is alleen geschikt voor technisch gevorderde mountainbikers. Bovenop het Watersley-terrein is er tijd en ruimte voor herstel. Aan zuidzijde van het Watersley-terrein slingert de route op en af over de steile hellingen van het bos en zorgt ervoor dat de conditie flink op de proef gesteld wordt.
Sittard-Geleen Watersley NK 2019 MTB-route - Foto 0
Sittard-Geleen Watersley NK 2019 MTB-route - Foto 1
Sittard-Geleen Watersley NK 2019 MTB-route - Foto 2
Sittard-Geleen Watersley NK 2019 MTB-route - Foto 3

Start- en eindpunt


Parkeerplaats Watersley (Watersley 1 te Sittard)

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


3,6 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk, classificatie zwart
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt

Nederland in lockdown

Blijf zoveel mogelijk thuis en vermijd drukte is het advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? Ga veilig op pad.