Sittard-Geleen Watersley NK 2019 MTB-route

Sittard-Geleen Watersley NK 2019 MTB-route

Deze MTB-route is het relatief korte en technisch uitdagende gedeelte van het totale NK-traject dat georganiseerd werd in 2019. Deze route bevat fikse beklimmingen, afdalingen en rockgardens. Dit gedeelte is alleen geschikt voor technisch gevorderde mountainbikers. Bovenop het Watersley-terrein is er tijd en ruimte voor herstel. Aan zuidzijde van het Watersley-terrein slingert de route op en af over de steile hellingen van het bos en zorgt ervoor dat de conditie flink op de proef gesteld wordt.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Mountainbiken in Zuid-Limburg

In deze MTB-brochure met handige A3 insteekkaart vind je 22 MTB-routes (in de regio Echt-Vaals-Eijsden) in ‘t MTB-classificatiesysteem en verder alles wat je wil weten over mountainbiken in Zuid-Limburg. Een must have voor zowel de Limburger als de toerist.

Start- en eindpunt


Parkeerplaats Watersley (Watersley 1 te Sittard)

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


3,6 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk, classificatie zwart
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt