Nuth Voerendaal MTB-route

Nuth Voerendaal MTB-route

Verken de kronkelige paadjes en de vriendelijke hellingen op de MTB-route Voerendaal-Nuth. Deze mountainbikeroute ligt net op de rand van het heuvelland, waar de beklimmingen ook voor minder geoefende liefhebbers nog prima uitvoerbaar zijn. Ook als je met het hele gezin wil mountainbiken, is deze tocht door het landelijke gebied tussen Nuth en Voerendaal een aanrader. Als je wel een stevigere mountainbikeroute aankan, dan kun je je tocht eenvoudig uitbreiden dankzij het bewegwijzerde netwerk van gekoppelde lussen dat heel Zuid-Limburg overspant. Welke route je ook neemt: in deze omgeving is het nooit lang zoeken naar een gezellig bruin café om een fijne tussenpauze in te lassen en een ijscoupe van herberg 'In den Haversack' gaat er altijd wel in.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Mountainbiken in Zuid-Limburg

In deze MTB-brochure met handige A3 insteekkaart vind je 22 MTB-routes (in de regio Echt-Vaals-Eijsden) in ‘t MTB-classificatiesysteem en verder alles wat je wil weten over mountainbiken in Zuid-Limburg. Een must have voor zowel de Limburger als de toerist.

Start- en eindpunt


Wienweg 1, 6361 GS Nuth, Netherlands

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


35,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld, classificatie groen
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart
Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt