Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Nuth Voerendaal MTB-route

Verken de kronkelige paadjes en de vriendelijke hellingen op de MTB-route Voerendaal-Nuth. Deze mountainbikeroute ligt net op de rand van het heuvelland, waar de beklimmingen ook voor minder geoefende liefhebbers nog prima uitvoerbaar zijn. Ook als je met het hele gezin wil mountainbiken, is deze tocht door het landelijke gebied tussen Nuth en Voerendaal een aanrader. Als je wel een stevigere mountainbikeroute aankan, dan kun je je tocht eenvoudig uitbreiden dankzij het bewegwijzerde netwerk van gekoppelde lussen dat heel Zuid-Limburg overspant. Welke route je ook neemt: in deze omgeving is het nooit lang zoeken naar een gezellig bruin café om een fijne tussenpauze in te lassen en een ijscoupe van herberg In den Haversack gaat er altijd wel in.

Start- en eindpunt


Wienweg 1, 6361 GS Nuth, Netherlands

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


35,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld, classificatie groen
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt