Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Nuth Voerendaal MTB-route

Nuth Voerendaal MTB-route

→ Let op!

Als gevolg van de wateroverlast in Zuid-Limburg kunnen sommige routes gevaarlijk en zelfs onbegaanbaar zijn. Wees voorzichtig als je op pad gaat.
Verken de kronkelige paadjes en de vriendelijke hellingen op de MTB-route Voerendaal-Nuth. Deze mountainbikeroute ligt net op de rand van het heuvelland, waar de beklimmingen ook voor minder geoefende liefhebbers nog prima uitvoerbaar zijn. Ook als je met het hele gezin wil mountainbiken, is deze tocht door het landelijke gebied tussen Nuth en Voerendaal een aanrader. Als je wel een stevigere mountainbikeroute aankan, dan kun je je tocht eenvoudig uitbreiden dankzij het bewegwijzerde netwerk van gekoppelde lussen dat heel Zuid-Limburg overspant. Welke route je ook neemt: in deze omgeving is het nooit lang zoeken naar een gezellig bruin café om een fijne tussenpauze in te lassen en een ijscoupe van herberg In den Haversack gaat er altijd wel in.

Start- en eindpunt


Wienweg 1, 6361 GS Nuth, Netherlands

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


35,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld, classificatie groen
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt