Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Sint Geertruid MTB-route

Sint Geertruid MTB-route

De MTB-route Sint Geertruid is deel van een veel groter mountainbikenetwerk dat heel Zuid-Limburg beslaat. De regio is onderverdeeld in vele onderling verbonden routes, die opgeteld wel 400 km lang zijn. Dit systeem van gekoppelde routes is uniek in Nederland en ideaal voor ieder die graag zijn eigen mountainbikeroute uitstippelt. Volg je de wegen rond Sint Geertruid, Noorbeek, Slenaken en Banholt, dan ben je verzekerd van pittige beklimmingen en fenomenale uitzichten vanaf de heuveltoppen. Onderweg kom je bovendien langs brasserie De Zevende Heerlijkheid, waar je van een verrukkelijke maaltijd kunt genieten bij een magnifiek panorama over de diepgroene Gulpvallei.
Let op: Van tot eind november 2021 zullen er rondom Lintjesveldpad Heijenrath werkzaamheden uitgevoerd worden door Staatsbosbeheer. Dit kan enige overlast veroorzaken.

Bijzonderheden

Let op: na controle door vrijwilligers is gebleken dat deze route na de wateroverlast in Zuid-Limburg nog niet (geheel) toegankelijk is. De natuureigenaren en Visit Zuid-Limburg adviseren om deze route op dit moment niet te rijden. 
Sint Geertruid MTB-route - Foto 0

Start- en eindpunt


Moerslag 6, 6265 NC Sint Geertruid, Netherlands

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


31,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk, classificatie groen
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt