Sint Geertruid MTB-route

Sint Geertruid MTB-route

De MTB-route Sint Geertruid is deel van een veel groter mountainbikenetwerk dat heel Zuid-Limburg beslaat. De regio is onderverdeeld in vele onderling verbonden routes, die opgeteld wel 450 km lang zijn. Dit systeem van gekoppelde routes is uniek in Nederland en ideaal voor ieder die graag zijn eigen mountainbikeroute uitstippelt. Volg je de wegen rond Sint Geertruid, Noorbeek, Slenaken en Banholt, dan ben je verzekerd van pittige beklimmingen en fenomenale uitzichten vanaf de heuveltoppen. Onderweg kom je bovendien langs brasserie De Zevende Heerlijkheid, waar je van een verrukkelijke maaltijd kunt genieten bij een magnifiek panorama over de diepgroene Gulpvallei.
Let op: Aanvang 2022 zullen er nabij Waterop werkzaamheden uitgevoerd worden. Dit kan enige overlast veroorzaken.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Mountainbiken in Zuid-Limburg

In deze MTB-brochure met handige A3 insteekkaart vind je 22 MTB-routes (in de regio Echt-Vaals-Eijsden) in ‘t MTB-classificatiesysteem en verder alles wat je wil weten over mountainbiken in Zuid-Limburg. Een must have voor zowel de Limburger als de toerist.
Sint Geertruid MTB-route - Foto 0

Start- en eindpunt


Moerslag 6, 6265 NC Sint Geertruid, Netherlands

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


31,2 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk, classificatie groen
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt