Parkstad Landgraaf NK 2017 MTB-route

Parkstad Landgraaf NK 2017 MTB-route

In 2017 vond het NK Mountainbike plaats op de spectaculaire Wilhelminaberg in Landgraaf. Deze heuvel is het terrein van indoor skiparadijs SnowWorld Landgraaf en van een avontuurlijk klimpark, maar heeft ook voor mountainbikers uitdagende hellingen en snelle afdalingen om van te watertanden. De korte, maar heftige mountainbikeroute toont je bovendien de pracht van het Strijthagerbeekdal, met al zijn bijzondere flora en fauna. Deze speciale route is te volgen via de witte bordjes met rode driehoek met twee rondjes met de tekst ‘NK 2017’.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Mountainbiken in Zuid-Limburg

In deze MTB-brochure met handige A3 insteekkaart vind je 22 MTB-routes (in de regio Echt-Vaals-Eijsden) in ‘t MTB-classificatiesysteem en verder alles wat je wil weten over mountainbiken in Zuid-Limburg. Een must have voor zowel de Limburger als de toerist.

Start- en eindpunt


Overstehofweg 12, 6372 VG Landgraaf, Netherlands

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


2,9 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk, classificatie zwart
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt