Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Parkstad Landgraaf NK 2017 MTB-route

In 2017 vond het NK Mountainbike plaats op de spectaculaire Wilhelminaberg in Landgraaf. Deze heuvel is het terrein van indoor skiparadijs SnowWorld Landgraaf en van een avontuurlijk klimpark, maar heeft ook voor mountainbikers uitdagende hellingen en snelle afdalingen om van te watertanden. De korte, maar heftige mountainbikeroute toont je bovendien de pracht van het Strijthagerbeekdal, met al zijn bijzondere flora en fauna. Deze speciale route is te volgen via de witte bordjes met rode driehoek met twee rondjes met de tekst ‘NK 2017’.

Start- en eindpunt


Overstehofweg 12, 6372 VG Landgraaf, Netherlands

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


2,9 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk, classificatie zwart
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt