Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

Parkstad Landgraaf NK 2017 MTB-route

Parkstad Landgraaf NK 2017 MTB-route

→ Let op!

Als gevolg van de wateroverlast in Zuid-Limburg kunnen sommige routes gevaarlijk en zelfs onbegaanbaar zijn. Wees voorzichtig als je op pad gaat.
In 2017 vond het NK Mountainbike plaats op de spectaculaire Wilhelminaberg in Landgraaf. Deze heuvel is het terrein van indoor skiparadijs SnowWorld Landgraaf en van een avontuurlijk klimpark, maar heeft ook voor mountainbikers uitdagende hellingen en snelle afdalingen om van te watertanden. De korte, maar heftige mountainbikeroute toont je bovendien de pracht van het Strijthagerbeekdal, met al zijn bijzondere flora en fauna. Deze speciale route is te volgen via de witte bordjes met rode driehoek met twee rondjes met de tekst ‘NK 2017’.

Start- en eindpunt


Overstehofweg 12, 6372 VG Landgraaf, Netherlands

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


2,9 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk, classificatie zwart
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt