Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Parkstad Heerlen MTB-route

Parkstad Heerlen MTB-route

Op de MTB-route Parkstad Heerlen zie je zowel park als stad, zowel groene vergezichten in de natuur als de volkse buurten buiten het centrum van Heerlen. Je passeert een mooie flowtrail in het ongerepte Imstenraderbos en twee fikse beklimmingen en razendsnelle afdalingen op de Kunderberg. Deze mountainbikeroute ligt ingebed tussen de routes van Parkstad Landgraaf (Strijthagen) en de verbindingsroute Nuth-Voerendaal, waardoor je je mountainbike-ervaring met gemak kunt uitbreiden. Onderweg tref je verschillende horecagelegenheden om een prettige tussenstop te houden met een lekkere maaltijd, zoals bij Auberge de Rousch. Deze mountainbikeroute volg je via de houten palen met daarop de gele plaatjes met in het groen het internationale MTB-teken.

Start- en eindpunt


Park Strijthagen, Hofstraat 5, Landgraaf

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


21,4 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld, classificatie rood
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt