Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Parkstad Roode Beek MTB-route

Parkstad Roode Beek MTB-route

In de afwisselende regio Parkstad Limburg liggen vijf onderling verbonden mountainbikeroutes. De lus MTB-route Brunssum (Roode Beek) is de meest noordelijke, die je door de schitterende omgeving van Schinveld en Brunssum brengt. Op deze route verken je het Schutterspark, de loop van de Roode Beek en de Schinveldse Bossen met zijn hoge naaldbomen en velden waar de runderen vrij grazen. Je begint deze mountainbikeroute bij Park het Plateau in Brunssum en ook onderweg kun je pauzeren bij een fijne horecagelegenheid, zoals het kleine, authentieke familiebedrijf Biej de Tant. Deze mountainbikeroute volg je via de houten palen met daarop de geel-blauwe MTB-plaatjes.

Start- en eindpunt


Klimbos Park het Plateau Brunssum, Ganzepool 17, Brunssum

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


10,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld, classificatie rood
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt