Parkstad Roode Beek MTB-route

Parkstad Roode Beek MTB-route

In de afwisselende regio Parkstad Limburg liggen vijf onderling verbonden mountainbikeroutes. De lus MTB-route Brunssum (Roode Beek) is de meest noordelijke, die je door de schitterende omgeving van Schinveld en Brunssum brengt. Op deze route verken je het Schutterspark, de loop van de Roode Beek en de Schinveldse Bossen met zijn hoge naaldbomen en velden waar de runderen vrij grazen. Je begint deze mountainbikeroute bij Park het Plateau in Brunssum en ook onderweg kun je pauzeren bij een fijne horecagelegenheid, zoals het kleine, authentieke familiebedrijf Biej de Tant. Deze mountainbikeroute volg je via de houten palen met daarop de geel-blauwe MTB-plaatjes.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Mountainbiken in Zuid-Limburg

In deze MTB-brochure met handige A3 insteekkaart vind je 22 MTB-routes (in de regio Echt-Vaals-Eijsden) in ‘t MTB-classificatiesysteem en verder alles wat je wil weten over mountainbiken in Zuid-Limburg. Een must have voor zowel de Limburger als de toerist.

Start- en eindpunt


Klimbos Park het Plateau Brunssum, Ganzepool 17, Brunssum

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


10,9 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld, classificatie rood
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt