Meerssen MTB-route

Meerssen MTB-route

Dicht, ongerept bos, snelle afdalingen en frisse valleien passeer je allemaal op de MTB-route Meerssen. 

Deze avontuurlijke mountainbikeroute brengt je dwars door Buitengoed Geul & Maas: een groen, waterrijk en vers aangelegd natuurgebied waar je ook culturele en architectonische hoogstandjes vindt. 

We vragen je om op de aangegeven wegen te blijven om de natuur op zijn mooist te houden. Je begint deze route bij Brasserie Bie de groeve in Meerssen of B&B Le Reve te Maastricht en doet ook het levendige mergelstadje Valkenburg aan. 

Deze route maakt deel uit van een uitgebreid bewegwijzerd netwerk van mountainbikeroutes door heel Zuid-Limburg.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Mountainbiken in Zuid-Limburg

In deze MTB-brochure met handige A3 insteekkaart vind je 22 MTB-routes (in de regio Echt-Vaals-Eijsden) in ‘t MTB-classificatiesysteem en verder alles wat je wil weten over mountainbiken in Zuid-Limburg. Een must have voor zowel de Limburger als de toerist.

Start- en eindpunt


B&B Le Reve, Bodemsweg 3a, Maastricht

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


20,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld, classificatie rood
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt