Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Gulpen MTB-route

Gulpen MTB-route

Hou jij wel van een uitdaging als je op je mountainbike zit, dan is de MTB-route Gulpen echt iets voor jou. De pittige route door het Zuid-Limburgse heuvelland kent wat fikse beklimmingen, zoals de beroemde Gulperberg. Eenmaal boven heb je een spectaculair uitzicht over de groene omgeving, de dalen met hun glinsterende beken en de authentieke Limburgse dorpen. Deze mountainbikeroute ligt op een bewegwijzerd netwerk dat heel Zuid-Limburg omspant: een totaal van 400 km over prachtige en gevarieerde paden. Deze route begin je bij zwemparadijs Mosaqua, waar je ook gemakkelijk kunt parkeren. Voor een bourgondische maaltijd om je avontuur in stijl af te sluiten, moet je in het centrum van Gulpen zijn, bijvoorbeeld bij herberg De Zwarte Ruiter.

Start- en eindpunt


Panorama Camping Gulperberg, Berghem 1, Gulpen

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


26,0 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk, classificatie rood
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt