Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Gulpen MTB-route

Gulpen MTB-route

→ Let op!

Als gevolg van de wateroverlast in Zuid-Limburg kunnen sommige routes gevaarlijk en zelfs onbegaanbaar zijn. Wees voorzichtig als je op pad gaat.
Hou jij wel van een uitdaging als je op je mountainbike zit, dan is de MTB-route Gulpen echt iets voor jou. De pittige route door het Zuid-Limburgse heuvelland kent wat fikse beklimmingen, zoals de beroemde Gulperberg. Eenmaal boven heb je een spectaculair uitzicht over de groene omgeving, de dalen met hun glinsterende beken en de authentieke Limburgse dorpen. Deze mountainbikeroute ligt op een bewegwijzerd netwerk dat heel Zuid-Limburg omspant: een totaal van 400 km over prachtige en gevarieerde paden. Deze route begin je bij zwemparadijs Mosaqua, waar je ook gemakkelijk kunt parkeren. Voor een bourgondische maaltijd om je avontuur in stijl af te sluiten, moet je in het centrum van Gulpen zijn, bijvoorbeeld bij herberg De Zwarte Ruiter.

Start- en eindpunt


Panorama Camping Gulperberg, Berghem 1, Gulpen

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


26,0 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk, classificatie rood
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt