Echt MTB-route

Echt MTB-route

Voor beginnende mountainbikers is de MTB-route Echt nou echt een route om je liefhebberij te ontwikkelen. De omgeving en de paden zijn zeer gevarieerd: je rijdt zowel over spannende onverharde wegen als over ontspannende stukken over het asfalt. Kom je dichter bij de bewoonde wereld, dan kom je ook dichter bij de knusse bruine kroegen in dit gebied, waar je kunt aansterken met een heerlijke streekmaaltijd. Je begint deze mountainbikeroute bij het Natuurtransferium Echt (Bellekeweg 1 te Echt) en volgt de route over een netwerk van bewegwijzerde verbindingsstukken dat heel Zuid-Limburg beslaat. Dankzij dit systeem kun je ook gemakkelijk overspringen op de MTB-route Susteren en zo je mountainbikeavontuur verlengen van 43 km naar 75 km.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Mountainbiken in Zuid-Limburg

In deze MTB-brochure met handige A3 insteekkaart vind je 22 MTB-routes (in de regio Echt-Vaals-Eijsden) in ‘t MTB-classificatiesysteem en verder alles wat je wil weten over mountainbiken in Zuid-Limburg. Een must have voor zowel de Limburger als de toerist.
Echt MTB-route - Foto 0
Echt MTB-route - Foto 1
Echt MTB-route - Foto 2

Start- en eindpunt


Natuurtransferium Echt, Bellekeweg 1 te Echt

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


42,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk, classificatie groen
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt