Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Echt MTB-route

Echt MTB-route

Voor beginnende mountainbikers is de MTB-route Echt nou echt een route om je liefhebberij te ontwikkelen. De omgeving en de paden zijn zeer gevarieerd: je rijdt zowel over spannende onverharde wegen als over ontspannende stukken over het asfalt. Kom je dichter bij de bewoonde wereld, dan kom je ook dichter bij de knusse bruine kroegen in dit gebied, waar je kunt aansterken met een heerlijke streekmaaltijd. Je begint deze mountainbikeroute bij het Natuurtransferium Echt (Bellekeweg 1 te Echt) en volgt de route over een netwerk van bewegwijzerde verbindingsstukken dat heel Zuid-Limburg beslaat. Dankzij dit systeem kun je ook gemakkelijk overspringen op de MTB-route Susteren en zo je mountainbikeavontuur verlengen van 43 km naar 75 km.
Echt MTB-route - Foto 0
Echt MTB-route - Foto 1
Echt MTB-route - Foto 2

Start- en eindpunt


Natuurtransferium Echt, Bellekeweg 1 te Echt

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


42,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk, classificatie groen
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt