Op vakantie in Zuid-Limburg na de wateroverlast

Zuid-Limburg herstelt van de watersnood. De rivieren en beken kabbelen inmiddels weer rustig door de heuvels. Je bent van harte welkom! De meeste bedrijven zijn weer open en staan klaar om jou gastvrij te ontvangen. Maar op enkele plekken is er flinke waterschade als gevolg van de overstromingen. Waar is er nog wateroverlast en waar niet? Waar kan ik op vakantie of een dagje uit? Wij helpen je weer veilig op weg.

 

 

 

Echt MTB-route

Echt MTB-route

→ Let op!

Als gevolg van de wateroverlast in Zuid-Limburg kunnen routes gevaarlijk en zelfs onbegaanbaar zijn. Wees zeer voorzichtig als je op pad gaat.
Voor beginnende mountainbikers is de MTB-route Echt nou echt een route om je liefhebberij te ontwikkelen. De omgeving en de paden zijn zeer gevarieerd: je rijdt zowel over spannende onverharde wegen als over ontspannende stukken over het asfalt. Kom je dichter bij de bewoonde wereld, dan kom je ook dichter bij de knusse bruine kroegen in dit gebied, waar je kunt aansterken met een heerlijke streekmaaltijd. Je begint deze mountainbikeroute bij het Natuurtransferium Echt (Bellekeweg 1 te Echt) en volgt de route over een netwerk van bewegwijzerde verbindingsstukken dat heel Zuid-Limburg beslaat. Dankzij dit systeem kun je ook gemakkelijk overspringen op de MTB-route Susteren en zo je mountainbikeavontuur verlengen van 43 km naar 75 km.
Echt MTB-route - Foto 0
Echt MTB-route - Foto 1
Echt MTB-route - Foto 2

Start- en eindpunt


Natuurtransferium Echt, Bellekeweg 1 te Echt

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


42,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk, classificatie groen
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt