Mechelen Family Ride MTB-route

Mechelen Family Ride MTB-route

In Zuid-Limburg liggen diverse bewegwijzerde mountainbikeroutes met een totale lengte van meer dan 500 kilometer. De routes zijn door verbindingsstukken aan elkaar gekoppeld, zodat een netwerk ontstaat dat uiteindelijk heel Zuid-Limburg bestrijkt. 

Het is dus mogelijk om de hele regio per mountainbike te ontdekken. Deze Family roide-route is met een lengte van circa 9 kilometer een variant op de bestaande Mechelen-route en is geschikt voor jeugd en gezinnen met kleinere kinderen. 

Een ideale route dus om de beginselen van het mountainbiken onder de knie te krijgen.

Start- en eindpunt


Spetsesweide te Mechelen (Buitenplaats De Mechelerhof)

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


9,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk, classificatie groen
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt