Landelijk Schin op Geul Va16 Valkenburg aan de Geul

Landelijk Schin op Geul Va16 Valkenburg aan de Geul

In  het Buitengoed Geul & Maas ontdek je de adembenemende omgeving van Schin op Geul. Met zijn historische stationsgebouw, zijn karakteristieke H. Mauritiuskerk en zijn door beuken geflankeerde Schaloens Voetpad kun je je bijna geen betere startlocatie voorstellen. Verlaat je dit prachtige dorp toch, dan brengen de rode paaltjes je door het schaduwrijke dal, waar de Geul tussen de ritselende planten door kabbelt, en de heuvel op naar De Kluis, een oorspronkelijke meditatieplek midden in de natuur. Je wandelt veelal over geasfalteerde landweggetjes. In Schin op Geul heb je gemakkelijk een parkeerplek gevonden bij het station. Van lekkere streekgerechten geniet je bij brasserie B&B Salden.

Start- en eindpunt


Walem 51, 6342 PA Walem, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,1 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt