Detail

Gulpen MTB-route

Hou jij wel van een uitdaging als je op je mountainbike zit, dan is de MTB-route Gulpen echt iets voor jou. 

De pittige route door het Zuid-Limburgse heuvelland kent wat fikse beklimmingen, zoals de beroemde Gulperberg. Eenmaal boven heb je een spectaculair uitzicht over de groene omgeving, de dalen met hun glinsterende beken en de authentieke Limburgse dorpen. 

Deze mountainbikeroute ligt op een bewegwijzerd netwerk dat heel Zuid-Limburg omspant: een totaal van 500 km over prachtige en gevarieerde paden. 

Deze route begin je bij zwemparadijs Mosaqua of EuroParcs Gulperberg, waar je ook gemakkelijk kunt parkeren. Voor een bourgondische maaltijd om je avontuur in stijl af te sluiten, moet je in het centrum van Gulpen zijn, bijvoorbeeld bij herberg De Zwarte Ruiter.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Mountainbiken in Zuid-Limburg

In deze MTB-brochure met handige A3 insteekkaart vind je 22 MTB-routes (in de regio Echt-Vaals-Eijsden) in ‘t MTB-classificatiesysteem en verder alles wat je wil weten over mountainbiken in Zuid-Limburg. Een must have voor zowel de Limburger als de toerist.

Start- en eindpunt


Parkeerplaats Landsraderweg

Soort route


Mountainbikeroute

Afstand


26,0 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk , classificatie rood
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt