Informatie in verband met coronavirus

Alleen samen krijgen we het coronavirus onder controle! Daarom houden we ons in Zuid-Limburg aan het stappenplan van de Rijksoverheid. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Onze Visit Zuid-Limburg Shops zijn open vanaf 29 mei. Uiteraard zijn wij online en via onze social media kanalen bereikbaar. Volg ons voor de laatste updates.

Gulpen MTB-route

Gulpen Download deze route

Gulpen MTB-route

Gulpen Mountainbikeroute 26,0 km Heel moeilijk
Hou jij wel van een uitdaging als je op je mountainbike zit, dan is de MTB-route Gulpen echt iets voor jou. De pittige route door het Zuid-Limburgse heuvelland kent wat fikse beklimmingen, zoals de beroemde Gulperberg. Eenmaal boven heb je een spectaculair uitzicht over de groene omgeving, de dalen met hun glinsterende beken en de authentieke Limburgse dorpen. Deze mountainbikeroute ligt op een bewegwijzerd netwerk dat heel Zuid-Limburg omspant: een totaal van 400 km over prachtige en gevarieerde paden. Deze route begin je bij zwemparadijs Mosaqua, waar je ook gemakkelijk kunt parkeren. Voor een bourgondische maaltijd om je avontuur in stijl af te sluiten, moet je in het centrum van Gulpen zijn, bijvoorbeeld bij herberg De Zwarte Ruiter.

Overzicht

Start- en eindpunt

Panorama Camping Gulperberg, Berghem 1, Gulpen

Soort route

Mountainbikeroute

Afstand

26,0 km

Moeilijkheidsgraad

Heel moeilijk

Route profiel

Start
Finish

Op de kaart

Te doen in de omgeving

Eten & drinken in de omgeving

Accommodaties in de omgeving

Meer routes in de omgeving

Tips en verbeterpunten
Tips en verbeterpunten Geef uw melding door!

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!

routemeldpunt

Dit vind je vast ook interessant!

Ontdek op onze website nog meer leuke tips en thema's, bezienswaardigheden & attracties. Klik op een van onderstaande links en zie wat er allemaal te doen is.
Fietsen

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website