Detail

Bloesemfietsroute Beekdaelen

Fiets met deze route het voorjaar tegemoet langs de bloesem van het Geleenbeekdal, waar de hoogstambomen in de lente bloeien. In de lente zorgen deze fruitbomen voor een prachtig kleurenspel. De fietsroute neemt je mee door de natuur van Sweikhuizen naar Schimmert en leidt je langs het Danikerbos, het Stammenderbos en plekjes waar je heerlijke streekproducten kunt proeven.

Nog meer bloesem vanaf de fiets bewonderen? Ontdek ook de bloesemfietsroute in de gemeente Eijsden-Margraten.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Bloesemfietsroute Beekdaelen

Deze bloesemfietsroute Beekdaelen neemt je in 27,1 km mee door de natuur van Sweikhuizen naar Schimmert. Onderweg kom je langs bloeiende boomgaarden en plekjes waar je heerlijke streekproducten proeft.

Start- en eindpunt


Biesenweg 1, Geleen

Soort route


Fietsroute

Afstand


27,2 km

Knooppuntenlijst


114 - 38 - 89 - 36 - 88 - 87 - 83 - 96 - 95 - 98 - 63 - 20 - 21 - 22 - 12 - 37 - 114

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt