Detail

E6 Eijsden-Margraten

Het gezellige plaatsje Eijsden is een parel in het Zuid-Limburgse vijfsterrenlandschap. Je hebt een prachtig uitzicht van de ene mooie heuvel op de volgende. 

Kasteel Eijsden, de jachthaven en museum Het Ursulinenconvent springen in het oog en in de lente staan de appel- en perenbomen in volle bloei en zie je bloesems zo ver je kunt kijken. 

Deze wandelroute  is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer (lijn 15) en volg je via de witte paaltjes. Parkeren kan eenvoudig in Eijsden, waar je ook voor een kop koffie goed terecht kunt.

Koop je ticket online en reis eenvoudig met Arriva naar startpunt bushalte Diepstraat in Eijsden (Buslijn 15).
+2

Start- en eindpunt


Bushalte (lijn 15) Diepstraat 14 te Eijsden

Soort route


Wandelroute

Afstand


12,0 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Met de bus op wandeltocht

Arriva heeft stops langs vele wandelroutes. Jenneke liep één van deze OV-vriendelijke wandelroutes, namelijk E6 Eijsden-Margraten. Kijk je mee?
Lees verder

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt