Brunssummerheide Geel NM7 Brunssum

Brunssummerheide Geel NM7 Brunssum

Loop deze eenvoudig begaanbare wandelroute vier keer in het jaar, en je ervaart de schitterende Brunssummerheide vier keer op een totaal andere manier! De Brunssummerheide is met zijn vennen, bossen en zandvlaktes al een prachtig veelzijdig natuurgebied, maar doordat hij zich ieder seizoen in andere kleuren hult, blijf je ervan genieten. Zie het frisse groen en het gele speenkruid met eigen ogen uitlopen in de lente, vergaap je aan de eindeloze paarse heide in de zomer, verwonder je over de vurige oranje herfstkleuren of haal een snelle frisse neus en een warme wafel bij het Bezoekerscentrum in de winter. Alleen de gele paaltjes blijven hetzelfde.
Brunssummerheide Geel NM7 Brunssum - Foto 0

Start- en eindpunt


Schaapskooiweg 99, 6414 EL Heerlen

Soort route


Wandelroute

Afstand


2,3 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Laura bezoekt Brunssummerheide

Samen met haar kidspanel bezoekt Laura de Brunssummerheide. Ze zijn onder de indruk van de mooie omgeving en de vele (kinder)activiteiten die je hier kunt beleven. Gaan jullie mee op pad? 
Lees verder

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt