Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Beekdalroute SC09 Schinnen

Beekdalroute SC09 Schinnen

Denk je aan Schinnen, dan denk je aan de Alfabrouwerij en de Cansisiusstroopfabriek. Het plaatsje biedt echter meer: een prachtige wandelroute door het miljoenen jaren oude plateaulandschap. Je begint de Beekdalroute bij de Mulderplas, waar je gemakkelijk je auto kwijt kan en een kop koffie kan drinken bij de Muldermolen. Van daaruit volg je de violette (ring)paaltjes en kijk je je ogen uit over het Geleenbeekdal, het Mijnspoorpad en de kapellen, waarvan de Mariakapel op de Krekeltop de mooiste is.

Start- en eindpunt


Thullerkerkweg , 6365 Schinnen, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,0 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt