Craubeeks Sjoenste

Craubeeks Sjoenste

De vrijstaande haakboerderij, Craubeeks Sjoenste is een vakantiewoning voor acht personen, die de perfecte combinatie vormt van prachtig authenticiteit en comfort. 

Ook kun je gebruik maken van de Finse barrelsauna en bij goed weer in de sfeervolle tuin genieten met veel privacy. In het separaat gelegen natuurweide kunnen de kinderen naar hartenlust spelen. Je geniet van de rust en de prachtige uitzichten over het Heuvelland.

Wist je dat?

wieler- en fietsliefhebbers hier hun hart op kunnen halen? De vakantiewoning is namelijk gelegen aan de route van de Amstel Gold Race. Daag jezelf uit!
+8

Accommodatie


Je stapt via de karakteristieke poort de entree binnen. Zo kun je het woonhuis betreden dat over een hele prettige indeling beschikt met een keuken en een sfeervolle woonkamer met een schouw uit Kunradersteen.
De smaakvol ingerichte boerderij biedt onderdak aan acht personen en is voorzien van drie prachtige slaapkamers met Aupingbedden voor twee personen. De vierde slaapkamer is een unieke slaapplek in een heuse bedstee voor twee personen.

Voorzieningen


  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Sauna
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


De boerderij beschikt over een compleet uitgeruste keuken die van alle gemakken is voorzien: onder andere vaatwasser, oven, voldoende serviesgoed, koelkast met vriesvak, kookplaat met vier pitten, citruspers, waterkoker en koffiezetapparaat.

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Craubeeks Sjoenste. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Craubeeks Sjoenste

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!