Verwonder arrangementen

Verwonderen in de Grensmaasvallei

Je volledig laten verwonderen in de Grensmaasvallei? Kies dan voor een van de verwonderarrangementen. Je kunt verrast worden door een hapje en een drankje tijdens je Route vol Verwondering of helemaal tot rust komen tijdens een overnachting inclusief diner en wellness. Op deze webpagina vind je aanbieders van verwonderarrangementen. Nieuwe arrangementen worden hier steeds aan toegevoegd.

Verwonderarrangementen

'Route vol Verwondering' fietskaart

Route vol Verwondering

Een fietsroute door de Zuid-Limburgse Grensmaasvallei die je laat verwonderen over schitterende natuur, vergezichten, het RivierPark Maasvallei, het Geleenbeekdal en cultureel erfgoed.

Uitgerust op pad

De Grensmaasvallei biedt meer dan genoeg ontdekkingen voor een weekendje weg of een hele vakantie. Ontdek de verrassende accommodaties, zoals sfeervolle B&B’s, goed verzorgde campings, de beste hotels of een wonderbaarlijke overnachting in een kasteel.

Wonderlijke smaken!

In de diverse kernen maar vooral ook midden in de prachtige natuur kun je tijdens de 'Route vol Verwondering' heerlijk culinair genieten. Neem de tijd om bij een heerlijk (streek)biertje weg te dromen op één van de volop aanwezige terrassen.