Laura's kidspanel bezoekt... Kinderstad Heerlen

Laura's kidspanel bezoekt... Kinderstad Heerlen

Urenlang rondrennen en verdwalen in het klimparadijs, jezelf duizelig maken van alle rondjes in de carrousel en keihard gillen in de wildwaterbaan: Als kind kon ik me uren vermaken in Kinderstad Heerlen. Ik vond het dan ook onwijs leuk om met 4 kinderen uit het kidspanel dit park te bezoeken. En wat was er veel te ontdekken zeg!

Bekijk de vlog!

Voor iedereen, maar speciaal voor kids: bekijk Laura's vlog!

Kinderstad roept bij mij nostalgie op. We gingen er altijd naartoe tijdens schoolreisjes, kinderfeestjes en ik heb er vaak met mijn neefjes gespeeld. De nostalgische sfeer hangt er nog steeds en er zijn zelfs een flink aantal nieuwe attracties bijgekomen!

Zo is het park de afgelopen jaren uitgebreid met 2 achtbanen en een vrije val toren. Een van deze achtbanen is een treintje en de andere is een ‘spinning coaster’. Dit houdt in dat de achtbaan om zijn eigen as heen draait, wat natuurlijk een enorme kick geeft – niet alleen bij kinderen hoor, geloof me maar ;-).

Naast de attracties zijn er genoeg mogelijkheden om lekker te klimmen, spelen en ravotten. Het grote klimparadijs is een van de topfavorieten, ook bij mijn kidspanel, en de toren van de klim berg bereiken is ontzettend leuke uitdaging.

Doordat het aanbod zo groot is, is er voor veel leeftijdscategorieën iets te beleven. Het jongste kind uit het kidspanel, Cheyenne (6), kon heerlijk klimmen en springen op de trampolines. Levi (8) vermaakte zich bij de mini-botsauto’s. De wat oudere kids Geoffrey (9) en Noa (10) zaten te gillen in de wildwater- en achtbanen. En ik zelf (22) vond de vrije val toren eerlijk gezegd wel erg cool, hij gaat heel soepel en snel, echt een goede uitbreiding voor het park.

Het fijne aan Kinderstad is natuurlijk dat het overdekt is. Weer of geen weer, je kunt hier altijd komen spelen. Na het spelen zijn er genoeg horecapunten, waar jullie rustig kunnen bijkomen van de dag en even samen kunnen zijn. Mochten jullie meer informatie willen over Kinderstad, bezoek dan gerust hun website!

Tot volgende maand! X