Detail

Wolfskop Eijsden-Margraten

De gemeente Eijsden-Margraten heeft een rijke historie, met veel monumentale gebouwen in een buitengewoon aantrekkelijk veelzijdig landschap. Tijdens deze lange wandelroute, van ongeveer 21 kilometer, word je langs de meest bijzondere flora en fauna geleid. Ervaar en beleef de unieke krijtrotsen bij de Bemelerberg, leg je hand op Europa's grootste vuursteenbank 'de Wolfskop' en ervaar de indrukwekkende vergezichten. Parkeren kun je bij een van de parkeergelegenheden in het dorp Berg. Op deze pagina vind je ook een losse, downloadbare routebeschrijving met extra informatie.

Start- en eindpunt


Pater Kustersweg 18, 6267 NL Cadier en Keer

Soort route


Wandelroute

Afstand


21,6 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt