Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Winthagen V14 Voerendaal

Winthagen V14 Voerendaal

Deze pittige wandelroute van 6,5 kilometer voert je door het prachtige gebied langs het dorpje Ubachsberg. De route gaat dwars door het Zuid-Limburgse landschap richting Winthagen, een echt Limburgs gehucht. De plek dankt zijn naam aan de echte hagen die de sprookjesachtige plek omringen. Op de route zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de rode paaltjes. Parkeren kan in het centrum van Ubachsberg.

Start- en eindpunt


Kruishoeveweg 4, 6367 HG Voerendaal, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk

Op pad met Jenneke

Jenneke loopt route V14 en gaat op pad in Winthagen, een echt Limburgs gehucht. De plek dankt zijn naam aan de echte hagen die de sprookjesachtige plek omringen. Kijk je mee? 
Bekijk video
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt