Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Winthagen V14 Voerendaal

Deze pittige wandelroute van 6,5 kilometer voert je door het prachtige gebied langs het dorpje Ubachsberg. De route gaat dwars door het Zuid-Limburgse landschap richting Winthagen, een echt Limburgs gehucht. De plek dankt zijn naam aan de echte hagen die de sprookjesachtige plek omringen. Op de route zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de rode paaltjes. Parkeren kan in het centrum van Ubachsberg.

Start- en eindpunt


Kruishoeveweg 4, 6367 HG Voerendaal, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt