Detail

Winthagen V14 Voerendaal

Deze pittige wandelroute van 6,5 kilometer voert je door het prachtige gebied langs het dorpje Ubachsberg. De route gaat dwars door het Zuid-Limburgse landschap richting Winthagen, een echt Limburgs gehucht. De plek dankt zijn naam aan de echte hagen die de sprookjesachtige plek omringen. Op de route zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de rode paaltjes. Parkeren kan in het centrum van Ubachsberg.
+1

Start- en eindpunt


Kruishoeveweg 4, 6367 HG Voerendaal, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Op pad met Jenneke

Jenneke loopt route V14 en gaat op pad in Winthagen, een echt Limburgs gehucht. De plek dankt zijn naam aan de echte hagen die de sprookjesachtige plek omringen. Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt