Wilhelminabergroute LA01 Landgraaf

Wilhelminabergroute LA01 Landgraaf

De Wilhelminabergroute is een korte wandelroute die gesitueerd is in het mooie gebied rondom de Wilhelminaberg in Landgraaf. Wandelaars en sporters zoeken deze plek graag op voor een prachtig en overzichtelijk uitzicht over Zuid-Limburg. SnowWorld is het start- en eindpunt van de wandeling, waar je tevens kunt parkeren. Onderweg heb je uitzicht over het Strijthagerbeekdal, een hoogtepunt uit het Limburgse beekdallandschap. Ook wandel je langs de Winselerhof, de perfecte plek voor een kopje koffie. De route is te volgen via de donkerrode paaltjes met een donkerbruine band.

Start- en eindpunt


Witte Wereld 1, 6372 VG Landgraaf, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


2,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt