Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Wilhelminabergroute LA01 Landgraaf

Wilhelminabergroute LA01 Landgraaf

De Wilhelminabergroute is een korte wandelroute die gesitueerd is in het mooie gebied rondom de Wilhelminaberg in Landgraaf. Wandelaars en sporters zoeken deze plek graag op voor een prachtig en overzichtelijk uitzicht over Zuid-Limburg. SnowWorld is het start- en eindpunt van de wandeling, waar je tevens kunt parkeren. Onderweg heb je uitzicht over het Strijthagerbeekdal, een hoogtepunt uit het Limburgse beekdallandschap. Ook wandel je langs de Winselerhof, de perfecte plek voor een kopje koffie. De route is te volgen via de donkerrode paaltjes met een donkerbruine band.

Start- en eindpunt


Witte Wereld 1, 6372 VG Landgraaf, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


2,5 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt