Detail

Wijlre W5 Gulpen-Wittem

Ben je op zoek naar een wandelroute van zo’n zes kilometer, met als beloning een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels? Dan is deze wandelroute ideaal voor jou. De route voert je door het gebied rondom het dorpje Wijlre. Onderweg kom je het mooie Kasteel Cartiels tegen, met een prachtige kasteeltuin. Het Kunst en Verzamelhuis in Wijlre en de Brand Bierbrouwerij liggen op een steenworp afstand. Parkeren doe je in Wijlre, waar ook verschillende horecagelegenheden zijn. Voor deze wandelroute volg je de gele paaltjes.

Start- en eindpunt


Parallelweg 16, 6321 BB Wijlre

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,6 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt