Wielrenroute  Vaals - Schinveld - Vaals

Wielrenroute Vaals - Schinveld - Vaals

Va(a)ls plat? Wat mag je daar nu van verwachten? Nou, noem deze rit gerust een avontuur. En ja, in deze route van Limburg Cycling en Grimpeur zitten genoeg hoogtemeters, maar die ga je niet op de bekende klimmen in de omgeving van Vaals inwinnen. 

Dit is een atypische rit met een uitdagend parcours en onbekende hellingen. Het vertrekpunt is Landal Vaals. En al meteen vanaf het begin stuur je richting het onbekende. 

Er gaat geklommen worden maar dan op z’n Duits! Met 95 kilometer voor de wielen en ruim 1000 hoogtemeters te overwinnen ben je 'fix und fertig' als je de top van de Vaalserberg weer ziet opdoemen. Eén geluk. Die hoef je niet meer op!

Kijk voor meer unieke routes op grimpeur.nl of limburgcycling.com/routes of voor meer info over deze route op Vaals-Schinveld-Vaals.
Wielrenroute  Vaals - Schinveld - Vaals - Foto 0

Start- en eindpunt


Landal Vaals, Randweg 2 te Vaals

Soort route


Wielrenroute

Afstand


101,4 km

Moeilijkheidsgraad


Heel moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt