Wielrenroute - Grensmaasvallei en Heuvelland

Wielrenroute - Grensmaasvallei en Heuvelland

Dit rondje van Limburg Cycling en Grimpeur is geschikt om je watts eens goed op de proef te stellen. De route wordt gesierd door een aantal kuitenbijters van formaat! 

De eerste 35 kilometer zijn echter mild voor de benen, voldoende tijd om warm te draaien dus. Maar denk nu niet dat de aanloop zo plat als een dubbeltje is, want dat is het nooit in deze regio. De Stoepert en Slakweg zijn het voorprogramma op dit parcours. 

En dan is er nog niet gesproken over die ongecategoriseerde hobbels die geen naam mogen hebben… Na de eerste paar klauterpartijen in de Grensmaasvallei zijn de kuiten op temperatuur en gaat de koers richting Heuvelland. 

Een klein Duits uitstapje brengt je via Orsbach terug op Zuid-Limburgs grondgebied. Heb je dit achter de kiezen dan fiets je richting de hoogste toppen van het glooiende Limburgse landschap. Genieten is hier gegarandeerd. 

Doe dat ook maar want hierna wordt de koers hard gemaakt met kuitenbijters als de Schulsberg, de Trintelerberg en de Fromberg.

Kijk voor meer unieke routes op grimpeur.nl of limburgcycling.com/routes of voor meer info over deze route op Grensmaasvallei-Heuvelland.

Start- en eindpunt


Par'course, pr Beatrixsingel 2 te Valkenburg

Soort route


Wielrenroute

Afstand


89,0 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt