Wielrenroute - Cauberg - Voerstreek - Cauberg

Wielrenroute - Cauberg - Voerstreek - Cauberg

Deze route van Limburg Cycling en Grimpeur start op een speciale locatie; de top van de Cauberg! Bij Landal Kasteeldomein De Cauberg, het park dat wielersport ademt en waar de klasbakken uit het profpeloton graag vertoeven. 

Maar dit keer laat je de hoogtemeters van de Cauberg achter je. Die worden al genoeg geoogst. Je zet koers richting het Zuid-Limburgse grensgebied. Waar onontdekte hellingen op je wachten zoals Mabrouck, Mur de Grises Pierres en Les Waides! 

Via Eijsden kom je Nederland weer binnen en met nog 15 kilometer te gaan doorkruist de route een klein stukje Zuid-Limburgs Heuvelland. Er wordt twee keer geklommen. Waarna er niets meer tussen jou en de finishlijn staat. Nog één keer aanzetten en je handen mogen omhoog op de top van de Cauberg!

Kijk voor meer unieke routes op grimpeur.nl of limburgcycling.com/routes of meer info over deze route op Cauberg-Voerstreek-Cauberg.
Wielrenroute - Cauberg - Voerstreek - Cauberg - Foto 0

Start- en eindpunt


Landal Cauberg, Caberg 29 te Valkenburg

Soort route


Wielrenroute

Afstand


83,6 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt