Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Wandelroute Vrouwenheide & Molen in Voerendaal V16

Wandelroute Vrouwenheide & Molen in Voerendaal V16

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Voerendaal. Deze route voert je door het prachtige gebied van Voerendaal naar Trintelen en Ubachsberg. Dit gebied is een bezoek meer dan waard. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. De Kunderberg is meer dan de moeite waard! In de omgeving zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de groene paaltjes. Parkeren kan in eenvoudig in het centrum van Voerendaal. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop.

Start- en eindpunt


Centrum

Soort route


Wandelroute

Afstand


24,2 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt