Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Wandelroute Vrouwenheide & Molen in Voerendaal V16

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Voerendaal. Deze route voert je door het prachtige gebied van Voerendaal naar Trintelen en Ubachsberg. Dit gebied is een bezoek meer dan waard. Je hebt er een prachtig uitzicht over de Zuid-Limburgse heuvels. De Kunderberg is meer dan de moeite waard! In de omgeving zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de groene paaltjes. Parkeren kan in eenvoudig in het centrum van Voerendaal. Indien je opmerkingen hebt over de route dan kun je deze melden via routepunt@visitzuidlimburg.nl. Een complete wandelkaart met vele tientallen andere wandelroutes in deze regio is eenvoudig te bestellen via www.visitzuidlimburg.nl/webshop.

Start- en eindpunt


Centrum

Soort route


Wandelroute

Afstand


24,2 km

Moeilijkheidsgraad


Moeilijk
Start Finish

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt