Detail

Wandelroute ST06 - Stein - Industrieel- en Cultureel erfgoedroute Stein

Deze route voert je door het gebied tussen Rivierpark Maasvallei en Stein. 

Deze route brengt je langs het bekende Steinerbos Belevenispark, een plek waar kinderen nog echt ouderwets kunnen buitenspelen. Het omliggende park is het ontdekken waard. Iets verderop wandel je langs het imposante Chemelot, door het Heidekamppark, langs de haven van Stein en je passeert de Heemtuin en de Boschhook. 

Bij de Brasserie naast het Steinerbos Belevenispark kun je parkeren en een kopje koffie drinken. Download de routebeschrijving en volg de rode paaltjes (schuine bovenzijde van de routepaaltjes geeft de looprichting aan).

Start- en eindpunt


Parkeerterrein Brasserie Steinerbos, ingang Mauritsweg te Stein

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt