Wandelroute RR09 - Schinveldse Bossen

Wandelroute RR09 - Schinveldse Bossen

Deze grensoverschrijdende wandelroute voert je door het prachtige gebied van de Schinveldse bossen. In dit bijzondere bosgebied ervaar je een ongekende stilte, die ervoor zorgen dat je enkel zult genieten van de natuur om je heen. 

Als je geluk hebt, zul je zelfs de kans krijgen om bijzondere diersoorten te zien. Je zult onderweg het zweefvliegveld en het freizeitpark Gangelt ontdekken. 

De route is te volgen via de zwarte palen met paarse ringband. Parkeren kan bij restaurant de Lier, waar ook een kopje koffie te verkrijgen is.

Start- en eindpunt


Restaurant De Lier, Leiffenderhofweg 3, Schinveld

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,8 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt