Wandelroute RR07 - Schinveldse Bossen

Wandelroute RR07 - Schinveldse Bossen

Deze route voert je door het prachtige gebied van de Schinveldse bossen, een onontdekte groene parel tussen Schinveld en de Duitse Selfkant. 

De route mag, ondanks zijn bescheiden lengte en lage moeilijkheidsgraad, met recht spectaculair genoemd worden. Ontdek het onderweg zelf, bijvoorbeeld bij het Freizeitpark Gangelt en de Zweefluchthaven. 

De route is te volgen via de zwarte kunststofpalen met donkerblauwe ringband. Parkeren kan bij restaurant ‘De Lier’ waar ook een kopje koffie te verkrijgen is.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Restaurant De Lier, Leiffenderhofweg 3, Schinveld

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,1 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt