Wandelroute RR04 - Schinveldse Bossen

Wandelroute RR04 - Schinveldse Bossen

Vlak buiten Schinveld liggen de prachtige Schinvelderbossen. Dit uitgestrekte natuurgebied is vol met weidse velden en schaduwrijke boomgroepen. 

Verrassend is Nonke Buusje: de verzameling nostalgische, typisch Zuid-Limburgse vakwerkhuisjes die authentiek zijn ingericht als bijvoorbeeld stroopstokerij, timmerwerkplaats of klompenmakerij. 

Het startpunt van deze interessante wandelroute is restaurant De Lier, gelegen aan het zweefvliegveld. De vullende maaltijden van dit restaurant zijn niet alleen overheerlijk, maar ook biologisch verantwoord. 

Je volgt deze wandelroute via de zwarte kunststof palen met de groene ringband.

Start- en eindpunt


Restaurant De Lier, Leiffenderhofweg 3 te Schinveld

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,3 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt