Wandelroute RR02 – Schinveldse Bossen

Wandelroute RR02 – Schinveldse Bossen

Deze wandelroute is een van de routes door de bijzondere Schinveldse bossen, in de noordoostelijke hoek van Zuid-Limburg. 

De route is ongeveer 6 kilometer lang en is van een gemakkelijk niveau, waardoor je kunt genieten van een ontspannende wandeling in een geweldige omgeving. 

De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren kan bij Brasserie HeerLuX, waar je voor of na de wandeling ook kunt genieten van een drankje.

Bestel in onze webshop

Ga ontspannen op pad met een Visit Zuid-Limburg brochure of kaart en verrijk je route met verdiepende verhalen over de hotspots, de prachtige regio en de leukste tips voor onderweg.

Combideal: 4 wandelkaarten

Deze combideal met vier wandelkaarten van Zuid-Limburg biedt in totaal meer dan 300 wandelroutes. Hiermee ontdek je de leukste paaltjesroutes in het Heuvelland, Parkstad en de Grensmaasvallei. Bestel nu 4 kaarten voor de prijs van 3!

Start- en eindpunt


Brasserie HeerLuX, Aan de Voeëgelsjtang 1 te Schinveld

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,2 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Weergeven op de kaart

Rondje Schinveld

Family Travel Blog gaat op pad in de Schinveldse Bossen en zij vertellen onderweg over de handige functionaliteiten van visitzuidlimburg.nl om zo heel eenvoudig je ideale route te vinden. Ze gaan ook op bezoek bij Nonke Buusjke. Kijk je mee?
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt