Wandelroute ES13 - Echt-Susteren - Ommetje natuurgebied Marissen

Wandelroute ES13 - Echt-Susteren - Ommetje natuurgebied Marissen

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Echt-Susteren.

Het ommetje het Marissen is 5,5 kilometer lang en er zijn ook nog mogelijkheden om dit in te korten. De route toont de variatie in landschap van dit bijzondere stiltegebied. 

Kom meer te weten over het reliëfrijke duinenlandschap dat in een ver verleden werd vormgegeven en de houtwallen die er door de mens sinds de tweede helft van de 18e eeuw zijn aangelegd. De route is bijna helemaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers en kinderwagens.

De route start in de Leenderstraat in Sint Joost waar je ook kunt parkeren. De route is te volgen via het wandelknooppuntensysteem.

Start- en eindpunt


Leenderstraat 1, 6102RS, Sint Joost, Limburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,6 km

Knooppuntenlijst


56 > 57 > 58 > 63 > 62 > 61 > 60 > 55 > 56

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt