Wandelroute ES12 - Echt-Susteren - Ommetje historisch Echt

Wandelroute ES12 - Echt-Susteren - Ommetje historisch Echt

Welkom in het prachtige Zuid-Limburg en wel in het bijzonder in de gemeente Echt-Susteren.

Het ommetje historisch Echt brengt je in 4,5 kilometer langs bijzondere plekken in Echt. Scan onderweg de QR-codes en beleef het Karmelietessenklooster, de Kapel van Schilberg, de Sint-Landricuskerk en Cultuurhuis Edith Stein in 360 graden. 

Maak kennis met de beschermheilige Sint Rochus en neem een kijkje bij het Vredesmonument op de Nieuwe Markt, een herinnering aan meer dan 100 inwoners van de gemeente die hun leven verloren tijdens oorlogsgeweld.

De route start in de Harlindestraat in Echt waar je ook kunt parkeren. Let op: de route is niet volledig via het knopenloopsysteem. 

Start- en eindpunt


Harlindestraat, 6101DS, Echt

Soort route


Wandelroute

Afstand


4,4 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt