Wandelroute - Eijsden-Margraten - Culturele wandelroute Eijsden

Wandelroute - Eijsden-Margraten - Culturele wandelroute Eijsden

Stap in de inspirerende wereld van kunst in de openbare ruimte van Eijsden. Laat je verrassen door de vele kunstwerken die elk een verhaal van dit schilderachtige dorpje vertellen. Maak kennis met lokale tradities zoals de schutterij en de traditionele dans, de ‘cramignon’. Bewonder klassieke sculpturen van gerenommeerde kunstenaars en moderne kunstwerken van jong talent. Deze wandelroute leidt je door de historische kern van Eijsden die een lust voor het oog is. Deze route van ca. 6 kilometer is meer dan de moeite waard. Via ontdekeijsdenmargraten.nl is ook nog een aanvullende culturele fietsroute door Eijsden-Margraten te vinden. Let op, deze route is niet bewegwijzerd.
+1
Wandelroute - Eijsden-Margraten - Culturele wandelroute Eijsden - Foto 0
Wandelroute - Eijsden-Margraten - Culturele wandelroute Eijsden - Foto 1
Wandelroute - Eijsden-Margraten - Culturele wandelroute Eijsden - Foto 2
Wandelroute - Eijsden-Margraten - Culturele wandelroute Eijsden - Foto 3

Start- en eindpunt


Veldje 29 te Eijsden

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,9 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt