Wandelroute Bu1 - Meerssen - Bunde

Wandelroute Bu1 - Meerssen - Bunde

Deze route voert je in en rondom Bunde. Dit knusse dorp gelegen tussen het Rivierpark Maasvallei en het Buitengoed Geul en Maas is meer dan de moeite waard voor een wandeltocht. Gedurende deze tocht doe je onder andere het Julianakanaal aan. Je wandelt er over de zogenaamde Jaagpaden. Verder wandel je een stuk langs de Geul, voordat deze uiteindelijk in de Maas verdwijnt. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren is mogelijk bij het station van Bunde, waar je in de buurt ook terecht kunt voor een kop koffie.

Start- en eindpunt


Spoorstraat 21, 6241CL , Limburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


5,3 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt