Berg tot de Dellen B2 Valkenburg aan de Geul

Berg tot de Dellen B2 Valkenburg aan de Geul

Deze route voer je door het prachtige gebied van de Dellen. Deze regio wordt ook wel Buitengoed Geul & Maas genoemd, een toeristische samenwerking van Valkenburg, Meerssen en Maastricht. Door deze samenwerking loop je op enkele prachtig gerenoveerde wandelpaden. 

De route start vanaf Berg en wandelt dan richting Maastricht. Je passeert zo goed als de Geulhemergroeve. De route is te volgen via de gele paaltjes. Parkeren kan eenvoudig in Berg.

In Berg zijn verschillende horecagelegenheden te vinden. Parkeren is ook mogelijk in Berg, bijvoorbeeld Op de Mert (naast Café Zaal 't Vöske).
Berg tot de Dellen B2 Valkenburg aan de Geul  - Foto 0

Start- en eindpunt


Schone Poel 1 te Berg

Soort route


Wandelroute

Afstand


6,7 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt