Wandeling watertoren

Wandeling watertoren

Met deze wandelroute loop je precies tussen verschillende Limburgse dorpjes in. De Watertoren wandeling betreft een route helemaal aan de oostzijde van Zuid-Limburg, tegen de grens van Duitsland aan. Deze grensroute zal je verrassen, dankzij een prachtige natuur en enkele unieke bezienswaardigheden die op het programma staan tijdens de tocht. Je start bij Camping De Watertoren, waar je ook een lekker kopje koffie kunt krijgen en de auto kunt parkeren. Deze route is niet gemarkeerd met paaltjes, maar onder 'downloaden' is een aparte routebeschrijving beschikbaar, waardoor de route gemakkelijk te volgen is.

Start- en eindpunt


Kerkveldweg 1, 6374 LE Landgraaf, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt