Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Wandeling watertoren

Wandeling watertoren

Met deze wandelroute loop je precies tussen verschillende Limburgse dorpjes in. De Watertoren wandeling betreft een route helemaal aan de oostzijde van Zuid-Limburg, tegen de grens van Duitsland aan. Deze grensroute zal je verrassen, dankzij een prachtige natuur en enkele unieke bezienswaardigheden die op het programma staan tijdens de tocht. Je start bij Camping De Watertoren, waar je ook een lekker kopje koffie kunt krijgen en de auto kunt parkeren. Deze route is niet gemarkeerd met paaltjes, maar onder 'downloaden' is een aparte routebeschrijving beschikbaar, waardoor de route gemakkelijk te volgen is.

Start- en eindpunt


Kerkveldweg 1, 6374 LE Landgraaf, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt