Wachtendonk & Pesaken G13 Gulpen-Wittem

Wachtendonk & Pesaken G13 Gulpen-Wittem

Deze wandelroute van gemiddelde moeilijkheidsgraad voert je rondom Euverem en Pesaken, langs een deel van de Gulp, een snelstromende zijbeek van de Geul. Je ontdekt onder andere de Groenendaalsmolen, een graanmolen met een rijke geschiedenis. Ook kom je langs camping Osebos, een goede startplaats, waar je ook eenvoudig kunt parkeren. De startplaats bij de camping biedt een prachtig en weids uitzicht over de 'Dutch Mountains'. De route is te volgen via de groene paaltjes.

Start- en eindpunt


Groenendalsbergweg 10, 6274 NS Reijmerstok, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


7,7 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Op pad met Jenneke

Jenneke wandelt route G13 langs Euverem en Pesaken en geniet van een prachtig en weids uitzicht over de Dutch Mountains. Kijk je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt