Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Vrakelberg & Graftenlandschap V15 - Voerendaal

Vrakelberg & Graftenlandschap V15 - Voerendaal

Deze route voert je door het prachtige gebied net buiten Ubachsberg. Je hebt er prachtige uitzichten over de uitgestrekte velden. De route gaat richting Colmont, een echt Limburgs gehucht. 

In de omgeving zijn genoeg horecagelegenheden te vinden voor een lekker kopje koffie. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren kan in het centrum van Ubachsberg.

Start- en eindpunt


Kruishoeveweg, 6367HG, Limburg

Soort route


Wandelroute

Afstand


8,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt