Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Voetspoor 8 Waubach LA05 Landgraaf

Voetspoor 8 Waubach LA05 Landgraaf

Deze korte wandelroute in de gemeente Landgraaf voert je vanaf Waubach richting de Duitse grens bij Rimburg. Wie door Rimburg wandelt vergeet al snel de tijd en de drukte. Het oude dorpje heeft zijn naam te danken aan Kasteel Rimburg, dat net over de Duitse grens ligt. Tijdens deze route blijf je echter gewoon in Nederland, waar je onder andere camping de Watertoren en galerie Ipomal tegenkomt. De route is te volgen via de rode paaltjes. Parkeren kan bij de camping, waar je ook terecht kunt voor iets te drinken.

Start- en eindpunt


Warderweg , 6374 Landgraaf, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,8 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Routes in de buurt

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Tijdens het maken van een tocht, op de fiets, te voet, te paard of op de mountainbike is niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Via deze link kan onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt doorgeven worden aan het Routepunt Zuid-Limburg. Ook mogelijke verbeteringen zijn uiteraard welkom. Zo houden we gezamenlijk al onze recreatieve routes up to date en toegankelijk!
Routemeldpunt