Voetspoor 8 Waubach LA05 Landgraaf

Voetspoor 8 Waubach LA05 Landgraaf

Deze korte wandelroute in de gemeente Landgraaf voert je vanaf Waubach richting de Duitse grens bij Rimburg. Wie door Rimburg wandelt vergeet al snel de tijd en de drukte. Het oude dorpje heeft zijn naam te danken aan Kasteel Rimburg, dat net over de Duitse grens ligt. Tijdens deze route blijf je echter gewoon in Nederland, waar je onder andere camping de Watertoren en galerie Ipomal tegenkomt. De route is te volgen via de rode paaltjes. Parkeren kan bij de camping, waar je ook terecht kunt voor iets te drinken.

Start- en eindpunt


Warderweg , 6374 Landgraaf, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


3,8 km

Moeilijkheidsgraad


Makkelijk
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt