Voetspoor 6 Rimburg LA04 Landgraaf

Voetspoor 6 Rimburg LA04 Landgraaf

Deze wandelroute van zo'n 10 kilometer voert je vanaf Waubach, in de gemeente Landgraaf, richting de Duitse grens, die je nét niet over gaat. Je loopt onder andere langs camping de Watertoren, die zijn naam dankt aan de Rimburgse Watertoren, en de galerie Ipomal. De route is te volgen via de blauwe paaltjes. Parkeren kan aan de Warderweg in Landgraaf of bij de camping, waar je ook terecht kunt voor een kopje koffie voor of na de wandeling.
+3
Voetspoor 6 Rimburg LA04 Landgraaf  - Foto 0
Voetspoor 6 Rimburg LA04 Landgraaf  - Foto 1
Voetspoor 6 Rimburg LA04 Landgraaf  - Foto 2
Voetspoor 6 Rimburg LA04 Landgraaf  - Foto 3

Start- en eindpunt


Warderweg , 6374 Landgraaf, Netherlands

Soort route


Wandelroute

Afstand


9,1 km

Moeilijkheidsgraad


Gemiddeld
Start Finish
Je bevindt je nog niet in de buurt van de route. Zodra je je binnen {{maxDirectionDistance}} km van de route bevindt dan kun je meteen starten door de stippellijn te volgen.
Volg de stippellijn naar de route
Laat mij zien op de kaart

Op pad met Jenneke in Rimburg

Jenneke wandelt route LA04. Een heerlijke rustige wandeling door de prachtige natuur. Je komt ook langs de Rimburgse watertoren wat natuurlijk het klapstuk van deze route is. Wandel je mee? 
Bekijk video

In de omgeving

Herman Wehkamp
Coördinator Routepunt

Tips en verbeterpunten

Geef uw melding aan ons door

Niets zo vervelend als het ontbreken van duidelijke bewegwijzering op je route. Ondanks continue controles kan er toch een gebrek zijn. Meld onduidelijke, kapotte of ontbrekende bewegwijzering snel en efficiënt aan Routepunt Zuid-Limburg. Uiteraard zijn ook suggesties voor verbeteringen welkom. Samen houden we al onze recreatieve routes up-to-date en toegankelijk!
Routemeldpunt